Toimialat

Kriittisen infran asiantuntija

Kaikilla toimialoilla Proxionin palvelut perustuvat 20 vuoden kokemukseen laajoista, monialaisista projekteista. Erikoisosaamisemme rautatieliikenteen suunnittelussa ja asiantuntijapalveluissa tarjoaa vankan perustan kaikille palveluillemme, joissa turvallisuus, riskienhallinta ja korkea laatu ovat keskiössä. Innovatiivinen lähestymistapamme ja syvällinen ymmärryksemme eri toimialojen tarpeista mahdollistavat räätälöityjen ja vaikuttavien ratkaisujen tarjoamisen asiakkaillemme.

Liikenne

Monipuolinen asiantuntemus liikennesektorin tarpeisiin

Proxionin asiantuntemus rautatie-, metro- ja kaupunkiraitiotiesektorilla on vertaansa vailla. Pyrimme ymmärtämään asiakkaidemme yksilölliset tarpeet ja tarjoamaan ratkaisuja, jotka ovat sekä kustannustehokkaita että kestäviä. Olipa kyseessä uuden rautatieinfrastruktuurin suunnittelu tai olemassa olevan järjestelmän parannukset, meillä on tietotaito ja kokemus, joka tarvitaan.
Turvallisuus ja riskienhallinta ovat keskiössä kaikessa, mitä teemme. Innovatiiviset lähestymistapamme ja tekniset ratkaisumme auttavat vähentämään riskejä ja parantamaan liikennejärjestelmien luotettavuutta. Koulutuspalvelumme varmistavat, että asiakkaidemme henkilöstö on ajan tasalla alan parhaista käytännöistä ja uusimmista teknologioista.

Proxion tarjoaa laajan valikoiman suunnittelu- ja asiantuntijapalveluja liikennealalle, erityisesti rautatiesektorille. Palvelumme kattavat vaatimustenhallinnan, suunnittelun, arviointipalvelut, käyttöönottopalvelut, haltijuuspalvelut, kunnossapidon palvelut ja koulutuksen sekä Rail Expert Services -palvelut. Meidän erityisosaamisemme perustuu rautatieliikenteen suunnitteluun ja siihen liittyviin asiantuntijapalveluihin, joissa turvallisuus ja riskienhallinta ovat keskiössä.

Teollisuus ja satamat

Turvallisuuteen ja laatuun keskittyvät ratkaisut

Proxion tarjoaa teollisuuden alalle ja satamiin räätälöityjä palveluita, jotka keskittyvät turvallisuuteen, laatuun ja tehokkuuteen. Meidän tehtävämme on auttaa teollisuus- ja satamasektorin asiakkaita saavuttamaan tavoitteensa samalla varmistaen toiminnan turvallisuuden ja kestävyyden.

Proxion tarjoaa palveluita, jotka keskittyvät turvallisuuteen, sähkösuunnitteluun, mittauspalveluihin, vaatimusten- ja laadunhallintaan sekä fasilitointi- ja valmennuspalveluihin unohtamatta laaja-alaista osaamista raideliikenteen eri asiantuntijapalveluista yksityisraideympäristöön. Pitkä kokemuksemme turvallisuusorientoituneesta rautatieliikenteestä antaa meille ainutlaatuisen näkökulman turvallisuuden ja riskienhallinnan palveluiden tarjoamiseen myös teollisuuden alalla.

Julkishallinto

Kestävät ja kattavat palvelut julkishallinnolle

Proxion on sitoutunut tukemaan julkishallinnon organisaatioita tarjoamalla laadukkaita ja kestäviä palveluita. Vuosikymmenten kokemus ratahankkeiden menestyksekkäästä suunnittelusta ja konsultoinnista varmistaa, että ymmärrämme julkishallinnon erityispiirteet tilaajana ja kumppanina.

Julkishallinnon toimijoille Proxion tarjoaa tie-, katu-, alue-, raitiotie, metro-, liikenne- ja ympäristösuunnittelua, vaatimusten- ja laadunhallintaa, fasilitointi- ja valmennuspalveluita, valmius- ja varautumissuunnittelua, kyber- ja tietoturvapalveluita ja organisaation kokonaisturvallisuutta unohtamatta. Palvelumme tukevat julkishallinnon organisaatioita monialaisissa projekteissa, joissa yhdistyvät kestävyys, turvallisuus ja tehokkuus.

Ota yhteyttä

Tutustu Proxionin monipuolisiin palveluihin ja ota yhteyttä, jotta voimme yhdessä löytää ratkaisut teidän tarpeisiinne. Olipa kyseessä liikenne, teollisuus tai julkishallinto, Proxion on valmis tuomaan asiantuntemuksensa teidän projektiinne.

Katriina Viljanen
Liikenne ja ympäristö
Yksikön johtaja
katriina.viljanen@proxion.fi
0408620959
Eero Kauppinen
Liikennesuunnittelu
Yksikönpäällikkö
eero.kauppinen@proxion.fi
+358505125204
Joni Kontio
Turvallisuus ja riskienhallinta
Yksikönpäällikkö
joni.kontio@proxion.fi
0401847562
Jaakko Ritola
Varautuminen
Vanhempi neuvonantaja
jaakko.ritola@proxion.fi
+358 45 184 7875
Kimmo Kolehmainen
Käyttöönotto- ja mittauspalvelut
Yksikönpäällikkö
kimmo.kolehmainen@proxion.fi
+358451458063
Antti Haapalahti
Proxion Pro Oy
Toimitusjohtaja
antti.haapalahti@proxion.fi
0405262371
Mikko Oksanen
Myynti, markkinointi ja viestintä
Asiakkuusjohtaja
mikko.oksanen@proxion.fi
0409619224
Mikko Saarinen
Proxion Plan Oy
Toimitusjohtaja
mikko.saarinen@proxion.fi
0405870499
Johanna Wäre
Kunnossapidon palvelut
Yksikönpäällikkö
johanna.ware@proxion.fi
0404814184