Toimialat

Teollisuus ja Satamat

Proxion tarjoaa teollisuuden alalle ja satamiin räätälöityjä palveluita, jotka keskittyvät turvallisuuteen, laatuun ja tehokkuuteen. Meidän tehtävämme on auttaa teollisuus- ja satamasektorin asiakkaita saavuttamaan tavoitteensa samalla varmistaen toiminnan turvallisuuden ja kestävyyden.

  • Suunnittelua 20 vuoden kokemuksella
  • Kokonaisvaltaista turvallisuutta
  • Asiakaslähtöistä asiantuntijuutta

Asiantuntevat palvelut teollisuuden ja satamien tarpeisiin

Teollisuuden alalla toimiminen edellyttää korkeatasoista turvallisuusstandardien ymmärrystä ja täyttämistä. Proxionin palvelut ovat suunniteltu vastaamaan näitä vaatimuksia, tarjoamalla kattavaa tukea turvallisuusjärjestelmien kehittämisessä ja ylläpidossa. Suunnittelijamme sekä asiantuntijamme varmistavat, että teollisuuslaitosten infrastruktuuri on sekä tehokas että turvallinen.

Kokemuksemme monimutkaisista ja useita eri tekniikka-aloja yhdistävistä infrahankkeista tarjoaa vahvan pohjan teollisuuden eri suunnittelutarpeisiin elinkaaren eri vaiheissa. Fasilitointi- ja valmennuspalvelumme tukevat teollisuusyritysten henkilöstön kehitystä ja varmistavat, että he ovat päivitettyjä alan parhaisiin käytäntöihin. Vaatimusten- ja laadunhallintapalvelumme auttavat teollisuusasiakkaita saavuttamaan korkeat standardit ja ylläpitämään niitä, mikä on elintärkeää turvallisuuskriittisessä ympäristössä.

Yksityisraiteen haltijoille tarjoamme kaiken aina uuden infran suunnittelusta nykyisen parantamiseen, turvallisuusjohtamisärjestelmiin, dokumentaatioon, riskienhallintaan, haltijuuden tukeen ja kunnossapidon asiantuntijapalveluihin.

Pitkä kokemuksemme turvallisuusorientoituneesta rautatieliikenteestä antaa meille ainutlaatuisen näkökulman turvallisuuden ja riskienhallinnan palveluiden tarjoamiseen myös teollisuuden alalla. Erikoisosaamisemme rautatieliikenteen asiantuntijapalveluissa tarjoaa vankan perustan kaikille palveluillemme, joissa turvallisuus, riskienhallinta ja korkea laatu ovat keskiössä.

Miksi valita Proxion?

Ketterä toimija

Olemme suomalainen, yksityisomisteinen yritys, jonka tavoitteena on olla alansa paras! Proxion haluaa tehdä oman osansa sen eteen, että teollisuuden kilpailukyky paranee ja ihmisten liikkuminen helpottuu.

Juuret raideliikenteen kehittämisessä

Haluamme ravistella ja muuttaa perinteistä, parhaillaan digitalisoituvaa raideliikennealaa. Olemme mukana kaikissa Suomen merkittävimmissä ratahankkeissa, kuten olemme olleet jo vuodesta 2005. Tarjoamme kaikkien eri tekniikka-alojen suunnittelua ja asiantuntijapalveluita elinkaaren kaikkiin vaiheisiin.

Ihmisläheistä ja kestävää asiantuntijuutta

Alusta asti Proxionin toimintaa on ohjannut ajatus vastuusta ja vapaudesta. Jokaisella yrityksen työntekijällä on yhtäläinen vapaus hoitaa omat vastuunsa parhaaksi katsomallaan tavalla.

Nopea ja helppo vuorovaikutus

Keskeinen vahvuutemme on nopea ja helppo vuorovaikutus, joka tarjoaa asiakkaillemme sujuvan ja tehokkaan yhteistyökokemuksen. Aikataulujen, monialaisten kokonaisuuksien ja useiden sidosryhmien tarpeiden huomiointi on helpompaa, kun projekteilla on käytössä lähes 200 asiantuntijan ammattitaito.

Pienemmät toimeksiannot nopealla aikataululla

Pyrimme aina ympäristön, yhteiskunnan ja ihmisen kannalta kestäviin ratkaisuihin. Meillä on käytössämme alan uusin osaaminen ja tuorein teknologia. Se takaa sen, että asiakas voi aina olla tyytyväinen projektin lopputulokseen.

Referenssejämme