Elinkaarenhallinta

Rakentaminen

Rakentamisvaiheessa Proxionin osaaminen kattaa kaiken työmaa- ja turvallisuussuunnittelusta aina käytännön toteutukseen.

  • Työmaa- ja työvälisuunnittelu
  • Väyläviraston pätevyyskoulutukset
  • Koulutetut turvamiehet ja ratatyövastaavat

Turvallista rakentamista

Rakentamisvaiheessa Proxionin osaaminen kattaa kaiken työmaa- ja turvallisuussuunnittelusta aina käytännön toteutukseen. Meillä on vahva kokemus monimutkaisten infrastruktuurihankkeiden hallinnasta ja toteutuksesta, varmistaen, että kaikki rakennustyöt suoritetaan korkeimpien standardien mukaisesti.

Rakentamisen aikainen työmaa- ja työvälisuunnittelu on yksi uusimmista palveluistamme. Lisäksi kauttamme on mahdollista tilata ammattitaitoiset turvamiehet ja ratatyövastaavat työmaalle. Mikäli rakennetaan uusia teknologioita, joita Suomessa ei vielä ole hyväksytty, voi teknisen valvonnan palvelumme tarjota turvallisuusanalyysit, jonka lisäksi voimme toimia itsenäisenä arviointilaitoksena (ISA) ratahankkeilla.

Turvallisuuspalvelumme tarjoavat lisäksi räätälöidyt työmaaperehdytykset modernilla verkkokoulutusalustalla jokaiselle työmaalle.

Miksi valita Proxion?

Proxion ja WSP ovat yhdistyneet

Meitä yhdistää halu haastaa nykytilanne, kasvaa ja vahvistaa osaamistamme. Yhdessä tuemme asiakkaitamme entistäkin paremmin tavoitteidensa saavuttamisessa ja asiantuntijamme saavat vahvan pohjan kehittyä ja kasvaa alan ammattilaisina.

Ketterä toimija

Olemme suomalainen, yksityisomisteinen yritys, jonka tavoitteena on olla alansa paras! Proxion haluaa tehdä oman osansa sen eteen, että teollisuuden kilpailukyky paranee ja ihmisten liikkuminen helpottuu.

Juuret raideliikenteen kehittämisessä

Haluamme ravistella ja muuttaa perinteistä, parhaillaan digitalisoituvaa raideliikennealaa. Olemme mukana kaikissa Suomen merkittävimmissä ratahankkeissa, kuten olemme olleet jo vuodesta 2005. Tarjoamme kaikkien eri tekniikka-alojen suunnittelua ja asiantuntijapalveluita elinkaaren kaikkiin vaiheisiin.

Ihmisläheistä ja kestävää asiantuntijuutta

Alusta asti Proxionin toimintaa on ohjannut ajatus vastuusta ja vapaudesta. Jokaisella yrityksen työntekijällä on yhtäläinen vapaus hoitaa omat vastuunsa parhaaksi katsomallaan tavalla.

Nopea ja helppo vuorovaikutus

Keskeinen vahvuutemme on nopea ja helppo vuorovaikutus, joka tarjoaa asiakkaillemme sujuvan ja tehokkaan yhteistyökokemuksen. Aikataulujen, monialaisten kokonaisuuksien ja useiden sidosryhmien tarpeiden huomiointi on helpompaa, kun projekteilla on käytössä lähes 200 asiantuntijan ammattitaito.

Pienemmät toimeksiannot nopealla aikataululla

Pyrimme aina ympäristön, yhteiskunnan ja ihmisen kannalta kestäviin ratkaisuihin. Meillä on käytössämme alan uusin osaaminen ja tuorein teknologia. Se takaa sen, että asiakas voi aina olla tyytyväinen projektin lopputulokseen.

Työmaa- ja työrakosuunnittelu

Asiantuntijoillamme on monipuolista kokemusta ratatöistä, niiden suunnittelusta, toteuttamisesta, valvonnasta ja tehokkaasta läpiviennistä. Tuotamme työmaille kaikki palvelut työvaihe- ja kokonaisuuksien suunnittelusta valvontaan ja aina ratatyöpalavereihin sekä työn käytännön suorittamisen tukemiseen. Tavoitteenamme on liikenteen ja ratayön sujuva sekä turvallinen yhteensovitus korkeinta mahdollista työmaaturvallisuutta unohtamatta. Oikea-aikainen ja täsmällinen työvaihe- ja työrakosuunnittelu tehostaa työmaan läpivientiä merkittävästi ja auttaa varmistamaan hankkeiden taloudellisen ja teknisen onnistumisen.

Ota yhteyttä

Lauri Aarnio
Yksikön johtaja
lauri.aarnio@proxion.fi
0407042542

Turvamies ja ratatyövastaava

Proxionin asiantuntijoilla on laaja-alainen kokemus ratatöihin liittyvistä turvallisuuspalveluista. Kauttamme on mahdollista vuokrata T-mies tai ratatyövastaava urakalle päivähinnalla.

Tarjoamme turvamiehiä ja ratatyövastaavia tunti- tai päiväveloituksilla lyhyempiin sekä pidempikestoisiin urakkakokonaisuuksiin. Asiantuntijamme ovat joustavasti käytössä touko-syyskuun ajan kaikkialla Suomessa.

Muista myös Rataopiston tarjoamat pätevyyskoulutuksen turvalliseen työskentelyyn ratatöissä.

Ota yhteyttä

Kaisa Pakanen
Yksikönpäällikkö
kaisa.pakanen@proxion.fi
0444973103

Lisätietoja

Lauri Aarnio
Rautatieteknologiat
Yksikön johtaja
lauri.aarnio@proxion.fi
0407042542
Heidi Sunnari

Yksikönpäällikkö
heidi.sunnari@proxion.fi
0401895350
Kaisa Pakanen
Koulutus
Yksikönpäällikkö
kaisa.pakanen@proxion.fi
0444973103
Antti Haapalahti
Proxion Pro Oy
Toimitusjohtaja
antti.haapalahti@proxion.fi
0405262371