Fasilitointi- ja valmennuspalvelut

Fasilitointi- ja valmennuspalvelumme keskittyy ryhmän ohjaamiseen ja ryhmän toiminnan helpottamiseen, jossa fasilitaattorimme auttaa ryhmää saavuttamaan asetetut tavoitteet tehokkaasti.

  • Kokeneiden asiantuntijoiden ohjaus
  • Räätälöidyt ratkaisut
  • Palvelumuotoilun tuella

Avain menestyksekkääseen ryhmätyöhön

Etsitkö ratkaisua tehokkaaseen yhteistyöhön ja päätöksentekoon? Proxion Rataopiston fasilitointi- ja valmennuspalvelu on avain menestyksekkääseen ryhmätyöhön ja päätöksentekoon. Fasilitointi- ja valmennuspalvelumme keskittyy ryhmän ohjaamiseen ja ryhmän toiminnan helpottamiseen, jossa fasilitaattorimme auttaa ryhmää saavuttamaan asetetut tavoitteet tehokkaasti.

Tuotamme fasilitointi- ja valmennuspalveluita pääasiassa kriittisen infran aloille, mutta fasilitaattoreillamme on kokemusta myös toimimisesta terveydenalan sektorilla. Lue lisää palveluistamme ja toteutetuista projekteistamme asiantuntijamme laatimasta blogikirjoituksesta.

Miksi valita Proxion?

Ketterä toimija

Olemme suomalainen, yksityisomisteinen yritys, jonka tavoitteena on olla alansa paras! Proxion haluaa tehdä oman osansa sen eteen, että teollisuuden kilpailukyky paranee ja ihmisten liikkuminen helpottuu.

Juuret raideliikenteen kehittämisessä

Haluamme ravistella ja muuttaa perinteistä, parhaillaan digitalisoituvaa raideliikennealaa. Olemme mukana kaikissa Suomen merkittävimmissä ratahankkeissa, kuten olemme olleet jo vuodesta 2005. Tarjoamme kaikkien eri tekniikka-alojen suunnittelua ja asiantuntijapalveluita elinkaaren kaikkiin vaiheisiin.

Ihmisläheistä ja kestävää asiantuntijuutta

Alusta asti Proxionin toimintaa on ohjannut ajatus vastuusta ja vapaudesta. Jokaisella yrityksen työntekijällä on yhtäläinen vapaus hoitaa omat vastuunsa parhaaksi katsomallaan tavalla.

Nopea ja helppo vuorovaikutus

Keskeinen vahvuutemme on nopea ja helppo vuorovaikutus, joka tarjoaa asiakkaillemme sujuvan ja tehokkaan yhteistyökokemuksen. Aikataulujen, monialaisten kokonaisuuksien ja useiden sidosryhmien tarpeiden huomiointi on helpompaa, kun projekteilla on käytössä lähes 200 asiantuntijan ammattitaito.

Pienemmät toimeksiannot nopealla aikataululla

Pyrimme aina ympäristön, yhteiskunnan ja ihmisen kannalta kestäviin ratkaisuihin. Meillä on käytössämme alan uusin osaaminen ja tuorein teknologia. Se takaa sen, että asiakas voi aina olla tyytyväinen projektin lopputulokseen.

Palvelun hyödyt

Asiantuntijoiden ohjaus

Kokeneet fasilitaattorimme auttavat ryhmääsi saavuttamaan asetetut tavoitteet.

Räätälöidyt ratkaisut

Palvelumme muokataan tarpeidesi mukaan, fasilitointityöpajan tavoitteena voi olla esimerkiksi strateginen suunnitteleminen, ongelmien ratkaiseminen tai ideoiden tuottaminen. Ryhmävalmennuksen tavoite voi esimerkiksi olla työelämässä tarvittavien yhteistyötaitojen kehittämistä. Järjestämme tilaisuuksia lähi-, etä- ja hybriditoteutuksina.

Tuloksellisuus

Teemme yhteistyötä tavoitteidesi saavuttamiseksi ja päätösten tekemiseksi nopeammin. Saat aina analyysin tilaamastasi tilaisuudesta. Se auttaa päätöksenteossa. Tarjoamme myös palvelumuotoilun palveluita, joiden avulla on mahdollista tuottaa ideointityöpajan tuotokset konkreettiseksi lopputuotteeksi.

Pyydä tarjous valmennus- ja fasilitointipalveluistamme

Kaisa Pakanen
Koulutus
Yksikönpäällikkö
kaisa.pakanen@proxion.fi
0444973103
Laura Saarelainen
Koulutuspalvelut
Oppimisen ja palveluiden muotoilija
laura.saarelainen@proxion.fi
+358403579923