Kriittisen infran asiantuntija

Turvallisuus

Proxionilla meidän tehtävämme on parantaa kriittisen infrastruktuurin ja huoltovarmuuskriittisten toimijoiden turvallisuutta ja vähentää riskitekijöitä.

  • 20 vuoden kokemus turvallisuuskriittisen infran asiantuntijuudesta
  • Varautumis- ja valmiussuunnittelua kunnille ja julkishallinnolle
  • Tieto- ja kyberturvallisuuden kokemusta useilta eri toimialoilta

Kriittisen infrastruktuurin turvallisuuden asiantuntija

Jokainen organisaatio on ainutlaatuinen. Tarjoamme siksi personoidut ja tehokkaat ratkaisut, jotka auttavat organisaatiosi pysymään valmiina kaiken varalta. Kattavien palveluidemme ja asiantuntijoidemme avulla voit varmistaa, että organisaatiosi on valmistautunut kohtaamaan kaikki haasteet.

Riskienhallinta ja turvallisuussuunnittelu kulkevat aina rinnakkain. Suojataan yrityksen toimintaa hallinnollisesti, fyysisesti ja teknisesti. Kehitetään ihmisten osaamista ja ymmärrystä. Nostetaan varautumisen tasoa. Huomioimme aina turvallisuuden kokonaisuutena, oli kyse sitten tietoturvallisuuden parantamisesta, kunnan varautumissuunnittelusta, yksityisrautateiden turvallisuusjohtamisjärjestelmästä.

Turvallisuus on meidän jokaisen yhteinen asia.

Miksi valita Proxion?

Ketterä toimija

Olemme suomalainen, yksityisomisteinen yritys, jonka tavoitteena on olla alansa paras! Proxion haluaa tehdä oman osansa sen eteen, että teollisuuden kilpailukyky paranee ja ihmisten liikkuminen helpottuu.

Juuret raideliikenteen kehittämisessä

Haluamme ravistella ja muuttaa perinteistä, parhaillaan digitalisoituvaa raideliikennealaa. Olemme mukana kaikissa Suomen merkittävimmissä ratahankkeissa, kuten olemme olleet jo vuodesta 2005. Tarjoamme kaikkien eri tekniikka-alojen suunnittelua ja asiantuntijapalveluita elinkaaren kaikkiin vaiheisiin.

Ihmisläheistä ja kestävää asiantuntijuutta

Alusta asti Proxionin toimintaa on ohjannut ajatus vastuusta ja vapaudesta. Jokaisella yrityksen työntekijällä on yhtäläinen vapaus hoitaa omat vastuunsa parhaaksi katsomallaan tavalla.

Nopea ja helppo vuorovaikutus

Keskeinen vahvuutemme on nopea ja helppo vuorovaikutus, joka tarjoaa asiakkaillemme sujuvan ja tehokkaan yhteistyökokemuksen. Aikataulujen, monialaisten kokonaisuuksien ja useiden sidosryhmien tarpeiden huomiointi on helpompaa, kun projekteilla on käytössä lähes 200 asiantuntijan ammattitaito.

Pienemmät toimeksiannot nopealla aikataululla

Pyrimme aina ympäristön, yhteiskunnan ja ihmisen kannalta kestäviin ratkaisuihin. Meillä on käytössämme alan uusin osaaminen ja tuorein teknologia. Se takaa sen, että asiakas voi aina olla tyytyväinen projektin lopputulokseen.

Lisätietoja

Joni Kontio
Turvallisuus ja riskienhallinta
Yksikönpäällikkö
joni.kontio@proxion.fi
0401847562
Jaakko Ritola
Varautuminen
Vanhempi neuvonantaja
jaakko.ritola@proxion.fi
+358 45 184 7875

Turvallisuus on meidän jokaisen yhteinen asia

Joni Kontio, yksikönpäällikkö, turvallisuus ja riskienhallinta