Toimialat

Liikenne

Proxionilla on yli kahden vuosikymmenen kokemus liikennealasta. Tarjoamme kattavat suunnittelu- ja asiantuntijapalvelut erityisesti rautatieliikenteeseen. Meidän tavoitteenamme on luoda turvallisempia, tehokkaampia ja kestävämpiä liikennejärjestelmiä. Asiantuntijamme vahvistavat WSP:n suunnittelu- ja konsultointiosaamista yritysten yhdistyttyä.

  • 20 vuoden kokemus liikenneinfran suunnittelusta
  • Kattavat palvelut eri liikennesektoreille
  • Älykkään ja digitalisoituvan liikenneinfran asiantuntija

Kokonaisvaltaista liikennesektorin palvelua

Proxionin asiantuntemus rautatie-, metro- ja kaupunkiraitiotiesektorilla on vertaansa vailla. Pyrimme ymmärtämään asiakkaidemme yksilölliset tarpeet ja tarjoamaan ratkaisuja, jotka ovat sekä kustannustehokkaita että kestäviä. Olipa kyseessä uuden rautatieinfrastruktuurin suunnittelu tai olemassa olevan järjestelmän parannukset, meillä on tietotaito ja kokemus, joka tarvitaan.

Turvallisuus ja riskienhallinta ovat keskiössä kaikessa, mitä teemme. Innovatiiviset lähestymistapamme ja tekniset ratkaisumme auttavat vähentämään riskejä ja parantamaan liikennejärjestelmien luotettavuutta. Koulutuspalvelumme varmistavat, että asiakkaidemme henkilöstö on ajan tasalla alan parhaista käytännöistä ja uusimmista teknologioista.

Miksi valita Proxion?

Proxion ja WSP ovat yhdistyneet

Meitä yhdistää halu haastaa nykytilanne, kasvaa ja vahvistaa osaamistamme. Yhdessä tuemme asiakkaitamme entistäkin paremmin tavoitteidensa saavuttamisessa ja asiantuntijamme saavat vahvan pohjan kehittyä ja kasvaa alan ammattilaisina.

Ketterä toimija

Olemme suomalainen, yksityisomisteinen yritys, jonka tavoitteena on olla alansa paras! Proxion haluaa tehdä oman osansa sen eteen, että teollisuuden kilpailukyky paranee ja ihmisten liikkuminen helpottuu.

Juuret raideliikenteen kehittämisessä

Haluamme ravistella ja muuttaa perinteistä, parhaillaan digitalisoituvaa raideliikennealaa. Olemme mukana kaikissa Suomen merkittävimmissä ratahankkeissa, kuten olemme olleet jo vuodesta 2005. Tarjoamme kaikkien eri tekniikka-alojen suunnittelua ja asiantuntijapalveluita elinkaaren kaikkiin vaiheisiin.

Ihmisläheistä ja kestävää asiantuntijuutta

Alusta asti Proxionin toimintaa on ohjannut ajatus vastuusta ja vapaudesta. Jokaisella yrityksen työntekijällä on yhtäläinen vapaus hoitaa omat vastuunsa parhaaksi katsomallaan tavalla.

Nopea ja helppo vuorovaikutus

Keskeinen vahvuutemme on nopea ja helppo vuorovaikutus, joka tarjoaa asiakkaillemme sujuvan ja tehokkaan yhteistyökokemuksen. Aikataulujen, monialaisten kokonaisuuksien ja useiden sidosryhmien tarpeiden huomiointi on helpompaa, kun projekteilla on käytössä lähes 200 asiantuntijan ammattitaito.

Pienemmät toimeksiannot nopealla aikataululla

Pyrimme aina ympäristön, yhteiskunnan ja ihmisen kannalta kestäviin ratkaisuihin. Meillä on käytössämme alan uusin osaaminen ja tuorein teknologia. Se takaa sen, että asiakas voi aina olla tyytyväinen projektin lopputulokseen.