Toimialat

Julkishallinto

Proxion on sitoutunut tukemaan julkishallinnon organisaatioita tarjoamalla laadukkaita ja kestäviä palveluita. Olemme erikoistuneet liikenne- ja ympäristösuunnitteluun, tarjoten kokonaisvaltaisia ratkaisuja, jotka vastaavat sekä nykyisiä että tulevia tarpeita.

  • 20 vuoden kokemus työskentelystä julkisten toimijoiden kanssa
  • Läpinäkyvää ja vastuullista asiantuntijuutta
  • Turvallinen suomalainen kumppani

Palveluita kaikille hallinnon tasoille

Proxion on sitoutunut tukemaan julkishallinnon organisaatioita tarjoamalla laadukkaita ja kestäviä palveluita eri toimijoille aina liikenteellisistä analyyseistä ja suunnitelmista kokonaisvaltaisiin varautumis- ja valmiussuunnitelmiin.

Proxionin asiantuntijat ymmärtävät julkishallinnon ainutlaatuiset vaatimukset ja haasteet. Tarjoamme räätälöityjä ratkaisuja, jotka tukevat kaupunkien, maakuntien ja muiden julkisten toimijoiden pyrkimyksiä kohti kestävää kehitystä. Olipa kyse sitten uusien liikennehankkeiden suunnittelusta tai olemassa olevien järjestelmien päivityksistä, olemme valmiita auttamaan.

Ymmärrämme, että julkishallinnon projektit vaativat läpinäkyvyyttä ja vastuullisuutta, ja sitoudumme tarjoamaan nämä elementit kaikissa palveluissamme.

Miksi valita Proxion?

Ketterä toimija

Olemme suomalainen, yksityisomisteinen yritys, jonka tavoitteena on olla alansa paras! Proxion haluaa tehdä oman osansa sen eteen, että teollisuuden kilpailukyky paranee ja ihmisten liikkuminen helpottuu.

Juuret raideliikenteen kehittämisessä

Haluamme ravistella ja muuttaa perinteistä, parhaillaan digitalisoituvaa raideliikennealaa. Olemme mukana kaikissa Suomen merkittävimmissä ratahankkeissa, kuten olemme olleet jo vuodesta 2005. Tarjoamme kaikkien eri tekniikka-alojen suunnittelua ja asiantuntijapalveluita elinkaaren kaikkiin vaiheisiin.

Ihmisläheistä ja kestävää asiantuntijuutta

Alusta asti Proxionin toimintaa on ohjannut ajatus vastuusta ja vapaudesta. Jokaisella yrityksen työntekijällä on yhtäläinen vapaus hoitaa omat vastuunsa parhaaksi katsomallaan tavalla.

Nopea ja helppo vuorovaikutus

Keskeinen vahvuutemme on nopea ja helppo vuorovaikutus, joka tarjoaa asiakkaillemme sujuvan ja tehokkaan yhteistyökokemuksen. Aikataulujen, monialaisten kokonaisuuksien ja useiden sidosryhmien tarpeiden huomiointi on helpompaa, kun projekteilla on käytössä lähes 200 asiantuntijan ammattitaito.

Pienemmät toimeksiannot nopealla aikataululla

Pyrimme aina ympäristön, yhteiskunnan ja ihmisen kannalta kestäviin ratkaisuihin. Meillä on käytössämme alan uusin osaaminen ja tuorein teknologia. Se takaa sen, että asiakas voi aina olla tyytyväinen projektin lopputulokseen.