Rataopisto

Koulutukset

Tarjoamme monipuolisesti koulutuksia ammattitaidon kehittämiseen ja ylläpitämiseen. Räätälöimme näitä palveluita ja sovellamme eri toteutusmenetelmiä asiakkaidemme tarpeiden mukaisesti.

Asiantuntijamme vahvistavat WSP:n suunnittelu- ja konsultointiosaamista yritysten yhdistyttyä.

  • Markkinaehtoiset pätevyyskoulutukset
  • Laaja koulutuskirjasto
  • Modernit koulutusmenetelmät ja verkko-oppimisympäristö

Koulutuksia vankalla ammattitaidolla

Autamme asiakkaitamme kehittämään henkilöstönsä osaamista hyödyntämällä nykyaikaisia koulutusmenetelmiä mm. Videoita, 360-kuvausmenetelmää, VR- ja AR-teknologiaa sekä verkkokoulutusalustaamme.

Koulutustarjontaamme kuuluvat kaikki keskeiset rautatiealan turvallisuuskoulutusohjelmat, esimerkiksi ratatyöturvallisuuskoulutus (Turva), turvamieskoulutus (T-mies), ratatyövastaavan koulutus (RTV) ja Liikkuvan kaluston kuljettajien kertauskoulutuksen sekä monia muita.  Kouluttajamme ovat pedagogisesti vahvoja, osaavia alansa ammattilaisia.

Teemme myös aktiivista koulutuslaitosyhteistyötä muiden toimijoiden kanssa. Olemme mm. tuottaneet 20 op Ratateknisen toimintaympäristön opintokokonaisuuden yhteistyössä Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun (XAMK) kanssa.

Teemme tiivistä yhteistyötä koulutusten osalta Kiwa Inspectan kanssa ja täydennämme näin koulutustarjontaamme asiakkaan eduksi. Yhteistyössä voimme myös standardoida ja sertifioida koulutuksia jatkossa.

Miksi valita Proxion?

Proxion ja WSP ovat yhdistyneet

Meitä yhdistää halu haastaa nykytilanne, kasvaa ja vahvistaa osaamistamme. Yhdessä tuemme asiakkaitamme entistäkin paremmin tavoitteidensa saavuttamisessa ja asiantuntijamme saavat vahvan pohjan kehittyä ja kasvaa alan ammattilaisina.

Ketterä toimija

Olemme suomalainen, yksityisomisteinen yritys, jonka tavoitteena on olla alansa paras! Proxion haluaa tehdä oman osansa sen eteen, että teollisuuden kilpailukyky paranee ja ihmisten liikkuminen helpottuu.

Juuret raideliikenteen kehittämisessä

Haluamme ravistella ja muuttaa perinteistä, parhaillaan digitalisoituvaa raideliikennealaa. Olemme mukana kaikissa Suomen merkittävimmissä ratahankkeissa, kuten olemme olleet jo vuodesta 2005. Tarjoamme kaikkien eri tekniikka-alojen suunnittelua ja asiantuntijapalveluita elinkaaren kaikkiin vaiheisiin.

Ihmisläheistä ja kestävää asiantuntijuutta

Alusta asti Proxionin toimintaa on ohjannut ajatus vastuusta ja vapaudesta. Jokaisella yrityksen työntekijällä on yhtäläinen vapaus hoitaa omat vastuunsa parhaaksi katsomallaan tavalla.

Nopea ja helppo vuorovaikutus

Keskeinen vahvuutemme on nopea ja helppo vuorovaikutus, joka tarjoaa asiakkaillemme sujuvan ja tehokkaan yhteistyökokemuksen. Aikataulujen, monialaisten kokonaisuuksien ja useiden sidosryhmien tarpeiden huomiointi on helpompaa, kun projekteilla on käytössä lähes 200 asiantuntijan ammattitaito.

Pienemmät toimeksiannot nopealla aikataululla

Pyrimme aina ympäristön, yhteiskunnan ja ihmisen kannalta kestäviin ratkaisuihin. Meillä on käytössämme alan uusin osaaminen ja tuorein teknologia. Se takaa sen, että asiakas voi aina olla tyytyväinen projektin lopputulokseen.

Lisätietoja

Kaisa Pakanen
Koulutus
Yksikönpäällikkö
kaisa.pakanen@proxion.fi
0444973103
Laura Saarelainen
Koulutuspalvelut
Oppimisen ja palveluiden muotoilija
laura.saarelainen@proxion.fi
+358403579923