Elinkaarenhallinta

Elinkaarenhallinta - Proxionin asiantuntemusta kriittisen infrastruktuurin parhaaksi

Elinkaarenhallinta on keskeinen osa Proxionin palvelutarjontaa. Tarjoamme kattavia palveluita, jotka tukevat kriittisen infrastruktuurin, erityisesti rautatie-, metro- ja kaupunkiraitiotieinfran, elinkaaren kaikissa vaiheissa. Meidän tehtävämme on varmistaa, että infrastruktuurin elinkaari toteutuu suunnitellusti, tehokkaasti ja turvallisesti.

Palvelumme on suunnattu kaikille kriittisen infran toimijoille. Olemme erikoistuneet erityisesti rautatie-, metro- ja kaupunkiraitiotieinfran haltijoiden tarpeisiin. Kokeneet asiantuntijamme ymmärtävät näiden alojen erityisvaatimukset ja tarjoavat räätälöityjä ratkaisuja, jotka vastaavat juuri näiden infrastruktuurien haasteisiin.

Miksi valita Proxion?

Proxion ja WSP ovat yhdistyneet

Meitä yhdistää halu haastaa nykytilanne, kasvaa ja vahvistaa osaamistamme. Yhdessä tuemme asiakkaitamme entistäkin paremmin tavoitteidensa saavuttamisessa ja asiantuntijamme saavat vahvan pohjan kehittyä ja kasvaa alan ammattilaisina.

Ketterä toimija

Olemme suomalainen, yksityisomisteinen yritys, jonka tavoitteena on olla alansa paras! Proxion haluaa tehdä oman osansa sen eteen, että teollisuuden kilpailukyky paranee ja ihmisten liikkuminen helpottuu.

Juuret raideliikenteen kehittämisessä

Haluamme ravistella ja muuttaa perinteistä, parhaillaan digitalisoituvaa raideliikennealaa. Olemme mukana kaikissa Suomen merkittävimmissä ratahankkeissa, kuten olemme olleet jo vuodesta 2005. Tarjoamme kaikkien eri tekniikka-alojen suunnittelua ja asiantuntijapalveluita elinkaaren kaikkiin vaiheisiin.

Ihmisläheistä ja kestävää asiantuntijuutta

Alusta asti Proxionin toimintaa on ohjannut ajatus vastuusta ja vapaudesta. Jokaisella yrityksen työntekijällä on yhtäläinen vapaus hoitaa omat vastuunsa parhaaksi katsomallaan tavalla.

Nopea ja helppo vuorovaikutus

Keskeinen vahvuutemme on nopea ja helppo vuorovaikutus, joka tarjoaa asiakkaillemme sujuvan ja tehokkaan yhteistyökokemuksen. Aikataulujen, monialaisten kokonaisuuksien ja useiden sidosryhmien tarpeiden huomiointi on helpompaa, kun projekteilla on käytössä lähes 200 asiantuntijan ammattitaito.

Pienemmät toimeksiannot nopealla aikataululla

Pyrimme aina ympäristön, yhteiskunnan ja ihmisen kannalta kestäviin ratkaisuihin. Meillä on käytössämme alan uusin osaaminen ja tuorein teknologia. Se takaa sen, että asiakas voi aina olla tyytyväinen projektin lopputulokseen.

Kunnossapito

Kunnossapidon asiantuntijapalvelumme ovat suunniteltu tukemaan infrastruktuurin jatkuvaa ja tehokasta käyttöä. Tarjoamme asiantuntijatietoa ja ratkaisuja, jotka auttavat pitämään infrastruktuurin huippukunnossa, vähentämään yllättäviä ongelmia ja pidentämään rakenteiden käyttöikää.

Haltijuuden tuki ja rautateiden turvallisuus

Haltijuuspalvelumme keskittyvät infrastruktuurin omistajan tai haltijan tukemiseen. Tämä sisältää hallinnolliset tehtävät, omaisuuden seurannan ja hallinnan, sekä sidosryhmien kanssa kommunikoinnin. Pyrimme varmistamaan, että infrastruktuurin hallinta on sujuvaa, tehokasta ja vastaa kaikkiin vaatimuksiin ja säännöksiin.

Tekninen valvonta

Teknisen valvonnan palvelumme tarjoaa asiantuntijatukea infrastruktuurin teknisiin turvallisuusanalyyseihin ja valvontaan. Tämä kattaa muun muassa vaatimustenhallinnan, laadunvarmistuksen, turvallisuusanalyysit ja teknisen kunnon arvioinnin. Asiantuntijamme varmistavat, että infrastruktuuri pysyy turvallisena, luotettavana ja vastaa nykyaikaisia standardeja.

Laajaan palvelutarjontaamme kuuluvat myös turvalaite- ja JKV-järjestelmien käyttöönottotarkastuspalvelut. Teemme käyttöönottotarkastuksia timanttisella ammattitaidolla niin pienissä kuin suurissakin hankkeissa.