Proxion lahjoittaa 10 000 euroa Ukrainan armeijan tukemiseen

Proxion on lahjoittanut 10 000 euroa Ukrainan armeijan tukemiseen Ukrainan kansallispankin kautta.

Lisäksi henkilöstöstämme on noussut esiin kysymyksiä ja pyyntöjä, että voisimmeko yhdessä tehdä jotain Ukrainan tukemiseksi. Olemme selvittäneet parhaat keinot ja kanavat avustusten kohdentamiseksi oikein, mikäli kukin itse haluaa auttaa ja tukea Ukrainan armeijaa. Avustusjärjestöiltä ja Ukrainan hallinnolta on tullut kuitenkin selkeä toive, että avustukset ohjattaisiin toimintaan joko tukemalla suoraan armeijaa rahallisesti, kuten Proxion on päättänyt toimia, tai ohjaamalla rahallinen tuki avustusjärjestöjen kautta kriisialueille.

Mikäli haluatte osallistua tavaralahjoituksin, suosittelemme selvittämään niidenkin osalta vakiintuneet avustusreitit, sillä juuri tällä hetkellä yksittäisten ihmisen ja ihmisryhmien hyvää tarkoittavat avustukset kuormittavat rajalogistiikkaa enemmän kuin niistä on hyötyä. 

Projektien sidosryhmien läpikäynti on hyvässä vaiheessa 

Liiketoimintajohtajat ovat kiitettävästi käyneet yhdessä projektipäälliköiden kanssa projektien sidosryhmiä läpi ja olemme onnellisessa asemassa siinä määrin, että hyvin vähän on noussut esiin asiakkaita, joiden sidosryhmissä tai omistajissa olisi venäläisiä vaikuttajia. 

Lisätiedot

Mikko Oksanen
Proxion Tech

mikko.oksanen@proxion.fi
0409619224