Proxion on Jukolan viestin 2023 kumppani

Proxion on Jukolan viestin 2023 kumppani. Maailman suurimman viestisuunnistuskilpailun ja Proxionin arvot sopivat hyvin yhteen; niin viestisuunnistuksessa kuin meillä Proxionillakin yhteistyökyky ja luottamus omaan joukkueeseen takaavat parhaan lopputuloksen.

Kumppanuuden lisäksi Proxionilla on tänäkin vuonna oma joukkue mukana kisassa. Osa joukkueen jäsenistä kisaa ensimmäistä kertaa Team Proxionissa, osalla on jo enemmän kokemusta. Yhteisöllisyys ja rakkaus suunnistukseen motivoivat kuitenkin kaikkia tiimiläisiä osallistumaan.

”Viime vuonna osallistuin Jukolaan ensimmäistä kertaa, silloinkin Proxionin joukkueessa. Avausosuus oli mieleenpainuva kokemus ensikertalaiselle. Hienoa päästä taas osallistumaan viestiin ja tavata samalla muita Proxionlaisia eri puolelta Suomea”, kertoo Joona Aspegren.

”Jukola on suunnistajan joulu – myös minulle. Kesän kohokohta, josta ei halua jäädä pois”, kuntosuunnistusta 11-vuotiaasta asti harrastanut, ensimmäistä kertaa Team Proxionin jäsenenä kisaava Tommi Ojala toteaa.