Proxion on laajentanut toimintaansa perustamalla uuden silta- ja taitorakenneyksikön

Proxion on laajentanut toimintaansa perustamalla uuden silta- ja taitorakenneyksikön. Infrasuunnittelun johtajan Juha Jalosen mukaan uusi aluevaltaus on merkittävä parannus Proxionin nykyisille ja tuleville asiakkaille.

”Tulevaisuudessa pystymme tarjoamaan asiakkaille kaiken infrasuunnitteluun liittyvän yhden katon alta avaimet käteen -palveluna”, Jalonen kertoo. Pieksämäellä vuonna 2005 perustettu Proxion on ollut pitkään merkittävä valtakunnallinen toimija raideliikenteen infrastruktuurin suunnittelussa, toteuttamisessa ja kehittämisessä.

 

Silta- ja taitorakenneyksikön uusi yksikönpäällikkö Petteri Pakkanen pääsee perustamaan uutta yksikköä puhtaalta pöydältä.

Uuden yksikön vetäjäksi Petteri Pakkanen

Viime syksynä yritys laajensi infrasuunnittelutoimintaansa perustamalla raitiotie- sekä tie-, katu- ja alueyksikön. Proxion on tarjonnut myös silta- ja taitorakennepalveluita, mutta ne on toteutettu alihankkijoiden tai muiden yhteistyökumppaneiden kautta. Lähtökohdat omalle tuotannolle ovat hyvät.

”Teemme jo nyt monialaisia projekteja, joissa silta- ja taitorakennepuolen osuus on ollut suuri. Proxionilla on esimerkiksi hyvin vahvaa geotekniikan osaamista, jota tarvitaan tällä alalla”, siltahankkeita omallakin työurallaan vetänyt Jalonen lisää.

Uuden silta- ja taitorakenneyksikön päällikkönä on aloittanut rakennustekniikan diplomi-insinööri Petteri Pakkanen.

Tampereen-toimistolla työskentelevällä Pakkasella on kokemusta sekä kotimaisista että kansainvälisistä silta- ja taitorakennehankkeista ja esimiestehtävistä. Raideliikenne on hänelle tuttu myös tutkimuksen näkökulmasta. Tampereen yliopistolle tehdyssä diplomityöstä hän tutki raideliikenteen aiheuttamaa staattista kuormavaikutusta siltarakenteisiin.

”On harvinainen mahdollisuus päästä perustamaan tälle alalle uutta yksikköä. Uskon, että ketteränä toimijana palvelemme asiakkaita paremmin”, toteaa Pakkanen.

Proxion rekrytoi uusia osaajia myös silta- ja taitorakenneyksikköön. Useilla eri paikkakunnilla toimiva, kansainvälisille markkinoille tähtäävä Proxion tarjoaa asiantuntijoilleen kilpailukykyisen palkan, edut ja työyhteisön sekä vapauden päättää työnteon yksityiskohdista itse.

Lisätietoja

Juha Jalonen
Infrasuunnittelu
Yksikön johtaja
juha.jalonen@proxion.fi
0503415527
Petteri Pakkanen
Silta- ja taitorakenneyksikkö
Yksikönpäällikkö
petteri.pakkanen@proxion.fi
+358 (0)40 865 6248

Avoimet infrasuunnittelun työpaikkamme

Tulevaisuudessa pystymme tarjoamaan asiakkaille kaiken infrasuunnitteluun liittyvän yhden katon alta avaimet käteen -palveluna.

Juha Jalonen, yksikön johtaja, infrasuunnittelu