Proxion tarjoaa nyt myös turvallisuusneuvonantajapalveluita

Oletko tunnistanut vaarallisten aineiden rautatiekuljetuksiin liittyvät riskisi vai luotatko siihen, mitä sinulle kerrotaan?

VAK-lain mukaan toimijan, joka harjoittaa vaarallisten aineiden rautatiekuljetusta sekä näihin kuljetuksiin liittyvää pakkaamista, kuormaamista tai muuta vaarallisten aineiden kuljetuksen turvallisuuteen liittyvää toimintaa, on nimettävä turvallisuusneuvonantaja seuraamaan ja ohjaamaan tätä toimintaa sekä selvittämään keinoja, joiden avulla vaarallisten aineiden kuljetukseen liittyvät tehtävät suoritetaan mahdollisimman turvallisesti.

Proxion on nyt laajentanut palvelutarjontaansa vaarallisten aineiden rautatiekuljetusten (RID) turvallisuusneuvonantajapalveluihin. Proxionin turvallisuusasiantuntijat Jarkko Voutilainen ja Esa Heiskanen ovat suorittaneet Turvallisuusneuvonantajatutkinnon ja saaneet Liikenne- ja viestintäviraston myöntämän Turvallisuusneuvonantajan pätevyyden. Tutkinnon myötä he ovat perehtyneet vaarallisten aineiden rautatiekuljetukseen liittyviin vaaroihin sekä kuljetusta koskeviin säännöksiin ja määräyksiin. Turvallisuusneuvonantajillamme on vuosien kokemus toiminnasta rautatieympäristössä.

Arveletko tarvitsevasi turvallisuusneuvonantajapalveluita rautatiekuljetuksiisi liittyen? Ota yhteyttä Jarkkoon tai Esaan, niin kartoitetaan palvelutarpeesi räätälöidysti yrityksellesi/rataverkollesi.

Jarkko Voutilainen, p. 050 062 2201, jarkko.voutilainen@proxion.fi

Esa Heiskanen, p. 050 545 2771, esa.heiskanen@proxion.fi

Esa ja Jarkko ovat suorittaneet turvallisuusneuvonantajatutkinnon.