Proxion tarjoaa nyt myös turvallisuusneuvonantajapalveluita

Oletko tunnistanut vaarallisten aineiden rautatiekuljetuksiin liittyvät riskisi vai luotatko siihen, mitä sinulle kerrotaan?

VAK-lain mukaan toimijan, joka harjoittaa vaarallisten aineiden rautatiekuljetusta sekä näihin kuljetuksiin liittyvää pakkaamista, kuormaamista tai muuta vaarallisten aineiden kuljetuksen turvallisuuteen liittyvää toimintaa, on nimettävä turvallisuusneuvonantaja seuraamaan ja ohjaamaan tätä toimintaa sekä selvittämään keinoja, joiden avulla vaarallisten aineiden kuljetukseen liittyvät tehtävät suoritetaan mahdollisimman turvallisesti.

Proxion on nyt laajentanut palvelutarjontaansa vaarallisten aineiden rautatiekuljetusten (RID) turvallisuusneuvonantajapalveluihin. Proxionin turvallisuusasiantuntijat Joni Kontio ja Esa Heiskanen ovat suorittaneet Turvallisuusneuvonantajatutkinnon ja saaneet Liikenne- ja viestintäviraston myöntämän Turvallisuusneuvonantajan pätevyyden. Tutkinnon myötä he ovat perehtyneet vaarallisten aineiden rautatiekuljetukseen liittyviin vaaroihin sekä kuljetusta koskeviin säännöksiin ja määräyksiin. Turvallisuusneuvonantajillamme on vuosien kokemus toiminnasta rautatieympäristössä.

Arveletko tarvitsevasi turvallisuusneuvonantajapalveluita rautatiekuljetuksiisi liittyen? Ota yhteyttä Joniin tai Esaan, niin kartoitetaan palvelutarpeesi räätälöidysti yrityksellesi/rataverkollesi.

Joni Kontio, p. 040 184 7562, joni.kontio@proxion.fi

Esa Heiskanen, p. 050 545 2771, esa.heiskanen@proxion.fi

 

Esa ja Joni ovat suorittaneet turvallisuusneuvonantajatutkinnon.