Luminen sähköraide kallioleikkauksessa

Sannamari Nykänen on nimitetty Proxionin talousjohtajaksi

Pitkän uran Proxion Oy:n taloushallinnossa tehnyt Sannamari Nykänen (KTM) on nimitetty konsernin talousjohtajaksi 16.2.2022 alkaen. Sannamari toimi aiemmin konsernin business controllerina, uudessa roolissaan hän vastaa konsernin henkilöstö-, talous- sekä tietohallinnon ja toimintajärjestelmätyön johtamisesta. Nykänen raportoi roolissaan toimitusjohtajalle ja on Proxionin johtoryhmän jäsen.

-Sannis on ottanut vastuuta yli tehtävärajojen koko Proxion-uransa ajan ja on vain luonnollista, että hän vastaa jatkossa hallintopalveluista kokonaisuudessaan, avaa tehtävänmuutoksen taustoja toimitusjohtaja Timo Savolainen. Tällä järjestelyllä voin toimitusjohtajana keskittyä paremmin liiketoimintajohtajien tukemiseen ja toisaalta hallintopalvelumme pystyvät entistä paremmin keskittyä palvelemaan tytäryhtiöidemme tarpeita.

Proxion on vahvalla kasvu-uralla. Konsernin henkilöstömäärä ylitti viime vuonna 150 henkilön rajapyykin teki 14 miljoonan euron liikevaihdon. Kasvun taustalla on aito halu tuplata liikenne raiteilla ja tehdä raideliikenteestä entistä ympäristö- ja käyttäjäystävällisempi sekä turvallisempi liikkumismuoto uusien palveluiden ja tuotteiden avulla.

-Proxionin operatiivisen liiketoiminnan voimakas kasvu ja henkilöstömäärän lisäys on aiheuttanut tarvetta myös uudelleenorganisoida hallintoamme, kertoo Sannis roolistaan. Hallintopalvelumme on nimensä mukaisesti palveluyksikkö, jonka tehtävä on tukea ja varmistaa liiketoimintayksiköiden toimiva arki. Haluamme muutoksella varmistaa, ettei henkilöstömme hyvinvointi kasvumme moottorina vaarannu.

Proxion on vuonna 2005 perustettu suomalainen suunnittelu-, digi-, koulutus- ja turvallisuus- sekä arviointi- ja hyväksyntäpalveluja tuottava konserni. Ydinosaamistamme ovat vaativat julkiset ja yksityiset raideinfrastruktuurin projektit ja tavoitteenamme raideliikenteen turvallisuus, käytettävyys ja sujuvuus. Rakkaudesta rautateihin kehitämme alan arvostusta ja toimintaa yhteiskunnan kilpailukyvyn lisäämiseksi ja kestävän kehityksen edistämiseksi. We Keep the World on Track! www.proxion.fi

Lisätietoja