Yhtiökokous nimitti Proxionin uuden hallituksen

Proxionin yhtiökokous halusi laajentaa hallitusta tukemaan yrityksen kasvutavoitteita. Aiemmin uutisoidun yhtiörakennemuutoksen ja uuden hallituksen myötä on käynnistetty konsernin strategiatyö hallituksen ja työntekijöiden työkaluksi.

Yhtiökokous on valinnut Proxionille uuden hallituksen, jonka puheenjohtajana on aloittanut Repe Harmanen ja muut jäsenet ovat Mikko Lehikoinen sekä Mari Kuha.

Hallituksen puheenjohtajalla Repellä on kokemusta Proxionista myös puheenjohtajuuden ulkopuolelta, sillä hän on toiminut aiemmin yrityksen toimitusjohtajana ja hallituksen neuvonantajana. “On ollut mielenkiintoista olla proxionilainen jo vuodesta 2017 eri rooleissa. Välillä olen ollut toiminnassa mukana enemmän, välillä vähemmän, mutta nyt yhtiökokouksen jälkeen hallituksen puheenjohtajan rooli on ikään kuin paluu kotiin. Omasta näkökulmastani olemme muuttuneet vuosien varrella tosi paljon, ja varmaan tulemme muuttumaan jatkossakin. Se tästä tekee mielenkiintoista”, sanoo Repe.

“Hallituksen yhteistyö parin kokouksen perusteella on äärimmäisen avointa, toimivaa ja kannustavaa, mutta myös kriittistä, pohtivaa ja kehittävää. Odotan, että hallituksen jäsenet tuovat oman alansa asiantuntemuksen meidän eteenpäin viemiselle – Mari ja Mikko ovat alueillaan tosi osaavia asiantuntijoita, eikä kukaan meistä ole “johtaja”, mistä pidän kovasti”, hän jatkaa.

Yrityskaupat, rahoitus ja teknologialiiketoiminta ovat Repen ammatillista ydinosaamista, ja hän on usean perheomisteisen yhtiön hallituksen puheenjohtaja. Repen vapaa-ajan harrastuksiin lukeutuvat muun muassa tennis, golf ja padel.

Mari toimii päivätyössään Vincit Oy:n henkilöstöjohtajana, ja hänellä on yli 10 vuoden kokemus erilaisista henkilöstöjohtajan rooleista. Proxionin hallituksessa Mari huolehtii ihmisten kannalta parhaiden käytäntöjen tuomisesta yrityksen arkeen. Vapaa-aika puolestaan kuluu retkeillä, liikkuessa, siirtolapuutarhamökillä ja silloin tällöin myös ommellessa. Marin perheeseen kuuluu puoliso, kaksi lasta ja espanjanvesikoira.

Mikko on Valtran markkinointijohtaja, ja tässä tehtävässä hänellä on vastuullaan seisemän osastoa sekä Euroopan, Lähi-idän ja globaalin markkinan brändivastuu. Kun Mikko ei ole maailmalla, hän mökkeilee tai urheilee. Mikon perheeseen kuuluu puolison lisäksi kaksi lasta ja kääpiömäyräkoira Morris.

Lisätietoja

Repe Harmanen
Hallituksen puheenjohtaja
Proxion
repe.harmanen@proxion.fi