Koulutuksia vankalla ammattitaidolla

Tarjoamme monipuolisesti koulutuksia ammattitaidon kehittämiseen ja ylläpitämiseen.  Autamme asiakkaitamme kehittämään henkilöstönsä osaamista hyödyntämällä nykyaikaisia koulutusmenetelmiä mm. Videoita, 360-kuvausmenetelmää, VR- ja AR-teknologiaa sekä verkkokoulutusalustaamme. Räätälöimme näitä palveluita ja sovellamme eri toteutusmenetelmiä asiakkaidemme tarpeiden mukaisesti.

Koulutustarjontaamme kuuluvat kaikki keskeiset rautatiealan turvallisuuskoulutusohjelmat, esimerkiksi ratatyöturvallisuuskoulutus (Turva), turvamieskoulutus (T-mies), ratatyövastaavan koulutus (RTV) ja Liikkuvan kaluston kuljettajien kertauskoulutuksen sekä monia muita.  Kouluttajamme ovat pedagogisesti vahvoja, osaavia alansa ammattilaisia.

Teemme myös aktiivista koulutuslaitosyhteistyötä muiden toimijoiden kanssa. Olemme mm. tuottaneet 20 op Ratateknisen toimintaympäristön opintokokonaisuuden yhteistyössä Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun (XAMK) kanssa.

Teemme tiivistä yhteistyötä koulutusten osalta Kiwa Inspectan kanssa ja täydennämme näin koulutustarjontaamme asiakkaan eduksi. Yhteistyössä voimme myös standardoida ja sertifioida koulutuksia jatkossa. Koulutustoimintamme laajenee jatkossa myös Baltian alueelle yhteistyössä tytäryhtiömme Proxion Estonian kanssa.

Miksi valita Proxion?

Ketterä toimija

Olemme suomalainen, yksityisomisteinen yritys, jonka tavoitteena on olla alansa paras! Proxion haluaa tehdä oman osansa sen eteen, että teollisuuden kilpailukyky paranee ja ihmisten liikkuminen helpottuu.

Juuret raideliikenteen kehittämisessä

Haluamme ravistella ja muuttaa perinteistä, parhaillaan digitalisoituvaa raideliikennealaa. Olemme mukana kaikissa Suomen merkittävimmissä ratahankkeissa, kuten olemme olleet jo vuodesta 2005. Tarjoamme kaikkien eri tekniikka-alojen suunnittelua ja asiantuntijapalveluita elinkaaren kaikkiin vaiheisiin.

Ihmisläheistä ja kestävää asiantuntijuutta

Alusta asti Proxionin toimintaa on ohjannut ajatus vastuusta ja vapaudesta. Jokaisella yrityksen työntekijällä on yhtäläinen vapaus hoitaa omat vastuunsa parhaaksi katsomallaan tavalla.

Nopea ja helppo vuorovaikutus

Keskeinen vahvuutemme on nopea ja helppo vuorovaikutus, joka tarjoaa asiakkaillemme sujuvan ja tehokkaan yhteistyökokemuksen. Aikataulujen, monialaisten kokonaisuuksien ja useiden sidosryhmien tarpeiden huomiointi on helpompaa, kun projekteilla on käytössä lähes 200 asiantuntijan ammattitaito.

Pienemmät toimeksiannot nopealla aikataululla

Pyrimme aina ympäristön, yhteiskunnan ja ihmisen kannalta kestäviin ratkaisuihin. Meillä on käytössämme alan uusin osaaminen ja tuorein teknologia. Se takaa sen, että asiakas voi aina olla tyytyväinen projektin lopputulokseen.

Pyydä tarjous räätälöidystä koulutuksesta

Kaisa Pakanen
Koulutus
Yksikönpäällikkö
kaisa.pakanen@proxion.fi
0444973103

Koulutustarjonta

Vallitsevan koronavirustilanteen vuoksi Proxion Rataopisto on saanut poikkeusluvan Väylävirastolta suorittaa koulutukset lähiopetuksen sijasta etätoteutuksena. Tämänhetkisen tiedon mukaisesti etäkoulutukset jatkuvat toistaiseksi.

Koulutukset suoritetaan virtuaalikoulutuksina tutulla Proxion-laadulla.