Suunnittelu

Tinkimätöntä suunnittelua

Suunnittelutyössä huomioimme kokonaisvaltaisesti asiakkaan toiveet ja hankkeeseen vaikuttavat yksityiskohdat projektin alusta loppuun.

Pyrimme aina ympäristön, yhteiskunnan ja ihmisen kannalta kestäviin ratkaisuihin. Meillä on käytössämme alan uusin osaaminen ja tuorein teknologia. Se takaa sen, että asiakas voi aina olla tyytyväinen projektin lopputulokseen.

Olemme Suomen suurin raideliikenteen suunnittelija. Suunnitteluosaamisemme kattaa kaikki eri raideliikenteen tekniikka-alat ja pystymme osallistumaan kaikkiin suunnittelun vaiheisiin niin julkisella, valtion rataverkolla kuin teollisuuden tukena yksityisraideinvestoinneissa.

Lisäksi tarjoamme osaamista muihin väylämuotoihin, rakennettuun ympäristöön ja kriittiseen infrastruktuuriin. Olipa kyseessä sitten raitiotiehanke, katuvalaistuksen suunnittelu tai muu teollisuuden ja julkinen investointi, suunnittelijoidemme asiantuntijuus on apunanne!

Miksi valita Proxion?

Ketterä toimija

Olemme suomalainen, yksityisomisteinen yritys, jonka tavoitteena on olla alansa paras! Proxion haluaa tehdä oman osansa sen eteen, että teollisuuden kilpailukyky paranee ja ihmisten liikkuminen helpottuu.

Juuret raideliikenteen kehittämisessä

Haluamme ravistella ja muuttaa perinteistä, parhaillaan digitalisoituvaa raideliikennealaa. Olemme mukana kaikissa Suomen merkittävimmissä ratahankkeissa, kuten olemme olleet jo vuodesta 2005. Tarjoamme kaikkien eri tekniikka-alojen suunnittelua ja asiantuntijapalveluita elinkaaren kaikkiin vaiheisiin.

Ihmisläheistä ja kestävää asiantuntijuutta

Alusta asti Proxionin toimintaa on ohjannut ajatus vastuusta ja vapaudesta. Jokaisella yrityksen työntekijällä on yhtäläinen vapaus hoitaa omat vastuunsa parhaaksi katsomallaan tavalla.

Nopea ja helppo vuorovaikutus

Keskeinen vahvuutemme on nopea ja helppo vuorovaikutus, joka tarjoaa asiakkaillemme sujuvan ja tehokkaan yhteistyökokemuksen. Aikataulujen, monialaisten kokonaisuuksien ja useiden sidosryhmien tarpeiden huomiointi on helpompaa, kun projekteilla on käytössä lähes 200 asiantuntijan ammattitaito.

Pienemmät toimeksiannot nopealla aikataululla

Pyrimme aina ympäristön, yhteiskunnan ja ihmisen kannalta kestäviin ratkaisuihin. Meillä on käytössämme alan uusin osaaminen ja tuorein teknologia. Se takaa sen, että asiakas voi aina olla tyytyväinen projektin lopputulokseen.

Kysy lisää

Mikko Saarinen
Proxion Plan Oy
Toimitusjohtaja
mikko.saarinen@proxion.fi
0405870499
Lauri Aarnio
Rautatieteknologiat
Yksikön johtaja
lauri.aarnio@proxion.fi
0407042542
Janne Nyyssönen
Sähkö ja telematiikka
Yksikön johtaja
janne.nyyssonen@proxion.fi
0401895372
Juha Jalonen
Infrasuunnittelu
Yksikön johtaja
juha.jalonen@proxion.fi
0503415527
Katriina Viljanen
Liikenne ja ympäristö
Yksikön johtaja
katriina.viljanen@proxion.fi
0408620959

Proxionille hakeutuvan ihmisen ei tarvitse olla raidealan asiantuntija. Hän voi kasvaa täällä sellaiseksi.

Mikko Saarinen, suunnittelun liiketoimintajohtaja